Erzincan Anaokulu
ATATÜRK MAH. METİN TOMBUL CAD. ERZİNCAN ANAOKULU SİTESİ NO: 3C İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ERZİNCAN

VİZYON

Öğrenmenin önündeki engelleri kaldırarak, okul öncesi eğitiminde yaratıcılığın, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak, Erzincan Merkezde örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Çocuklara bir ikinci yuva olarak; sıcak temiz ve sevgi dolu bir ortamda, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini bilgi ve becerilerini kullanmalarını, kendine güvenmelerini, çevreyle iyi bir iletişim kurmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, işbirliği ve ekip çalışmalarına yakın bireyler olmalarını sağlamak; sosyal duygusal ve fiziksel tüm problemlerini okul, veli işbirliğiyle çözümlemeye çalışmaktır.

8:00 -13:00

Doğal Gaz